BEWEGINGSSCHOLEN

De bewegingsscholen van KidsSport spelen in op de ontwikkeling van het kind op verschillende vlakken. Naast een uitgebreid aanbod aan motorische vaardigheden, werken we ook aan de cognitieve en sociale vaardigheden. Alles zit verwerkt in leuke oefen -en spelvormen die elke les weer opnieuw een uitdaging voor uw kind vormen. De bewegingsscholen van KidsSport zijn er voor de leeftijden van 4 tot 12 jaar oud.

SPORTKAMPEN

De sportkampen van KidsSport staan garant voor een goede mix tussen fun en leren. Er zijn verschillende kampen beschikbaar met uiteenlopende onderwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld binnen ons aanbod een aantal voetbalkampen, omnisportkampen, cogigames kampen,… Op die manier wordt er ook binnen de sportkampen gewerkt aan de motorische, cognitieve en sociale competenties van het kind.

ZWEMLESSEN

Naast beweginsscholen en sportkampen bieden we bij KidsSport ook zwemlessen aan. Van watergewenning tot het aanleren van een zwemtechniek. U hebt de keuze uit privé lessen tot duo lessen. De zwemschool van KidsSport is op verschillende locaties actief in Noord-Limburg. In onderling overleg met de klant gaan we voor een gepaste locatie. Wij staan met de leerlijn Fred Brevet garant voor een kwalitatieve zwemopleiding.

Bewegingsscholen

Momenteel bieden we in Achel de bewegingslessen ‘Voetjebal’ aan. Dit zijn lessen waarbij ouder en kind gedurende 45 minuten samen oefenen en spelen. Het grootste gedeelte van de oefeningen zal met bal gebeuren. De lessen omvatten zeker niet alleen voetbaloefeningen en werken vooral rond de ontwikkeling van algemene motorische vaardigheden bij kleuters van 2 tot 5 jaar. We werken steeds met 10-delige lessenreeksen.

Voetbalkampen

Maak hier kennis met onze voetbalkampen. Naast een uitgebreid programma van 2 voetbaltrainingen per dag, staat ook steeds fun centraal. We streven naar een goede mix van leren en plezier.
Al onze trainingen worden zoals steeds aangeboden door gediplomeerde trainers met een pedagogisch diploma.

Ga verder via de knop ‘inschrijven’ om ons aanbod voor de komende periode terug te vinden.

Omnisportkampen

Maak hier kennis met onze omnisportkampen. We laten jouw kind een week los in een wereld vol sport en spel. Ook hier streven we naar een goede mix van leren en plezier. 

Druk op de knop ‘Inschrijven’ voor ons aanbod en meer info. Voor de komende periode zijn er geen omnisportkampen gepland.

Locaties - Opties - Prijzen

  • leerkracht – 1 deelnemer
  • Prijs: €215 per 10 lessen
  • 1 leerkracht – 2 deelnemers (broers/zus – vriendje/vriendinnetje)
  • Prijs: €150 per 10 lessen
  • 1 leerkracht – maximaal 6 deelnemers
  • Prijs: €110 per 10 lessen
  • Enkel bij privé binnenzwembad
  • Prijs: idem aan andere formules
  • Stedelijk zwembad Lommel: woensdag -en zaterdagnamiddag (14u-17u)
  • Privézwembad

Zwemlessen

Samen met Fred Brevet willen wij graag dat je veilig én met alle plezier in het water kan bewegen. Dit is een leerlijn zwemmen die ontwikkeld is door de Vlaamse Overheid in samenwerking met de zwemfederatie. Ook in het onderwijs wordt deze leerlijn toegepast. Van de kleinste spetter tot zwemmen in het grote zwembad: stap voor stap gaan we aan de slag. Veilig in het water kunnen begeven, is een belangrijk eerste doel. En het aanleren van een mooie zwemslag en levenslang genieten van zwemmen mag je ook niet missen.

Iedere zwemles krijgt uw kind steeds een kwalitatieve en intensieve begeleiding van ca. 30 min. Dit onder begeleiding van een leerkracht lichamelijke opvoeding met jaren ervaring. 

* Prijzen zijn exclusief inkom zwembaden